Olen neljän lapsen isä, yhden naisen avopuoliso ja koiran omistaja. Elämäni on yhtä hullunmyllyä niin henkisesti kuin fyysisesti.

Olen kirjoittanut kirjan ”Kaikella rakkaudella” (4/2019) ja pitänyt blogia loppuvuodesta 2018 jälkeen. Olen valmistunut lukiosta ja kirjoittanut ylioppilaaksi 2003. Armeijan jälkeen menin nykyiselle työnantajalleni 15 vuotta sitten ja yhä olen siellä työntekijänä. Työurani välissä kävin lukemassa itseni koulutetuksi hierojaksi (valmistuin 2015), tarkoituksena jatkaa opintoja osteopatian suuntaan. Pakollinen välietappi, kun lukion papereilla ei voi kuin pyyhkiä takalistonsa ja senkin huonosti, johtuen paperin kovuudesta. Kun aikanaan olisi kiinnostanut opiskella.

Kirjan kirjoittamisesta ja sittemmin blogin pitämisestä tuli keino purkaa tuntemuksia ilmoille, harkita sitä mitä sanoa ja paeta hallitsevaa kaaosta hetkellisesti. Blogista on jo kehkeytynyt meidän yhteinen harrastus, Tiina hoitaa pääsääntöisesti sosiaalista mediaa ja markkinointia, minä vain toimin taustalla ja pääasiallisena blogin kirjoittajana.

Teen myös toiminimellä hierontaa kaiken muun toiminnan ohessa. Tehnyt valmistumisesta asti. Ehkä joskus tulevaisuudessa, ajan ollessa kypsä, pääsen kokeilemaan siipiäni myös tuon osteopatian suhteen. En kuitenkaan pidätä henkeäni. Olen siis suurperheen isä, avopuoliso, palkollinen, pienyrittäjä, kirjailija ja bloggaaja. Ennen kaikkea, olen olemassa.

Toivottavasti blogin lukeminen on yhtä antoisaa teille kuin se on minulle kirjoittaa.

Kiitos kaikille blogiini tutustuneille ja kaikille, jotka vasta löysitte tänne.