Tervetuloa uudistuneelle blogi-alustalle. Se on vielä vaiheessa, myös vanhojen tekstien suhteen. Kääntäminen suoraan vanhasta blogista tänne ei onnistu, niin kopion ja liitän hiljakseltaan vanhoja tekstejä. Aikanani, kun olin hölmö, en satsannut kunnolla alkuunsa. Ihan jokaista vanhaa tekstiä en tule liittämään uudelle alustalle, ainakaan näin alustavasti.

Se, mihin kannattaa kiinnittää huomio, on vanhojen tekstien päivämäärä kirjoitettuna ensimmäisenä. Päivämäärä on se, mikä kertoo teille tekstin olevan vanha. Niitä ei mainosteta enää. En myöskään jaksa liittää tekstin väliin vanhoja kuvia, joten vanhat postaukset ovat pitkälti pelkkää tekstiä. Halutessaan voi käydä lukemassa vanhat tekstit alkuperäisessä muodossaan osoitteessa: https://neljatoistajalkaajayksihanta.blogi.net/blog/

Nimeni on Juho ja puolisoni on Tiina. Lapsemme ovat Jesper, Jessika, Jiia ja Jila. Edesmennyt saksanpaimenkoira oli Jerkku ja uusi on Tito. Hallittu kaaoksemme muistuttaa erehdyttävästi hallitsematonta kaaosta, enkä osaa näyttää toteen sen olevan hallittu. Ehkä hallittavan kaaoksen väite on vain meidän keino vakuuttaa itsemme.

Koko blogi alkoi Juhon kirjan luonnollisena jatkumona, josta kehkeytyi Juhon ja Tiinan yhteinen harrastus. Tiina brändää ja Juho kirjoittaa. Aiheet voivat olla mitä tahansa ja selkeyden vuoksi yritämme saada tekstit kategorisoitua järkeviksi kokonaisuuksiksi, jotta ne ovat myöhemminkin helposti löydettävissä. Pääasiassa blogi on perheblogi, mutta pitää sisällään analyyttistä pohdintaa ja tekstien aiheet saattavat olla mitä tahansa. Enemmän tai vähemmän maailman menoa tarkastellaan kuitenkin perheellisen näkökulmasta.

Blogin sai nimensä siitä, että meillä oli neljätoista jalkaa ja yksi häntä. Tässä koiran tassut laskettiin jaloiksi. Luonnollisesti tämä on hieman huono nimi, sillä kokoonpano luonnollisten lisäysten ja poistumien kautta saattaa osoittautua virheelliseksi. Ja näin on käynyt monta kertaa. Olimme tovin ilman häntää eikä jalatkaan tällä hetkellä pidä kutiaan. En kuitenkaan ole nähnyt tarpeelliseksi muuttaa blogin nimeä. Epätarkkuudestaan huolimatta. Blogin työnimi jäi pysyväksi ja kaikessa epätarkkuudessaan on hyvinkin tarkka. Aivan kuten mekin.

Nautinnollisia lukuhetkiä kaaoksen synnyttämän sekasorron keskeltä.

Juho

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s