Olen lempääläläinen koulutettu hieroja vuosimallia 2015. Löydyn Valviran rekisteristä ja olen tehnyt sivutoimisena toiminimellä hierontahommia heti valmistumisen jälkeen.

Monesti kuulee puhuttavan, kuka hieroja sivelee ja kuka osaa hieroa niin että tuntuu. Onko oikea hieroja sinulle urheiluhieroja vai koulutettu hieroja eli niin sanottu klassinen hieroja? Ammattitaitoa on hieroa jokaista juuri sillä voimakkuudella mitä halutaan. Oli nimike mikä hyvänsä.

Sopiva voimakkuus jokaiselle.

Mitä noihin kahteen edellä mainittuun esimerkkiin tulee, koulutettu hieroja on suojattu nimike ja löytyy aina Valviran rekisteristä. Urheiluhierojan on pitänyt erikseen hakea sitä sinne ja suorittaa oman koulutuksensa lisäksi hieman näyttöjuttuja.

Teen hierontaa tällä hetkellä kotonamme Lempäälän Kuljussa, asiakaan luona tai työpaikalla. Suosin kotona tehtävää hierontaa, sillä neljän pienen lapsen kanssa kotona oleminen on ensisijainen juttu. Sovittaessa pystyn kyllä irtautumaan, mutta kotonani tehtävä hieronta antaa enemmän pelivaraa ajan varaamisen suhteen.

Lasten siunaantumisen myötä omat keikkahommat ovat jääneet osittain taka-alalle, mutta pieni työkuvioiden muutos antoi uuden ikkunan pienyrittämisen virkistämiseksi. Pääsääntöisesti ilta- ja viikonloppu aikoja pystyn tarjoamaan.

Jos kiinnostuit, tai akuutille vaivalle et saa heti apua, voit varata aikaa joko:

  1. Sähköpostilla hierontajiijii@gmail.com
  2. Puhelimella numerosta 040 77887 32. Yhteydenotot mieluiten viestillä, puheluihin pääsen huonommin vastaamaan. Viesteihin vastaan mahdollisuuksien mukaan (whatsapp, tekstiviesti), luen kuitenkin yleensä heti, vaikken ehtisi vastaamaan.
  3. Sosiaalisen median kautta. Joko oman facebookin, blogin tai hieronta Juho Jokinen sivujen kautta.

Meillä on siis neljä lasta vastassa. Kaikki alle kouluikäisiä. Ja yksi alle vuoden ikäinen koira, kokoa ja painoa löytyy sekä ääntä, mutta kukaan yllä mainituista ei vielä vieraita ole syönyt. Eikä edes maistanut. Joten ethän pelkää lapsia etkä koiraa. Emäntäkin osaa olla ihan nätisti.

Maailmanlaajuisen tilanteen vuoksi suosin korttimaksua. Ethän tule oireisena tai kipeänä hierontaan. Mikäli palaat ulkomailta, huomioithan 14vrk välissä ennen hierontaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s